1-op-1 coaching

Ben jij een enthousiaste, gevoelige introverte ondernemer?
En wil jij jouw passie en talent inzetten om mensen te helpen?

Maar lukt het je nog niet om je bedrijf lekker van de grond te krijgen? Worstel je nog te veel met hoe het “hoort”? Spiegel je je aan andere ondernemers, ondernemers die ondernemen zoals jij eigenlijk graag zou willen of, meer nog, zoals jij denkt dat het zou moeten? Maar zijn dat vaak extraverte ondernemers? Ondernemers die heel anders zijn dan jij?

Droom jij ervan om met heel veel plezier en flow te kunnen werken? Jezelf vol vertrouwen te laten zien aan de buitenwereld om zo de klanten aan te trekken die bij jou passen? Droom jij ervan om anderen dankzij jouw hulp nog meer laten stralen? Wil jij ook volop kunnen genieten van je werk en er energie uithalen om heel veel mooie projecten te kunnen doen? Zowel binnen je werk als in je privéleven?

Maar…

 • vind je het eng om jezelf in het licht te zetten?
 • om jezelf (online) zichtbaar te maken?
 • ben je bang voor wat anderen van je vinden?
 • denk je dat het voor jou als introverte vrouw niet is weggelegd om moeiteloos en succesvol te ondernemen?
 • twijfel je stiekem of je er al wel klaar voor bent om jouw droomklanten te helpen?
 • denk je misschien, Wie ben ik om een ander te willen helpen als ik zelf nog zo worstel om mijn weg te vinden?

Ik weet precies hoe je je voelt. Je wilt zo graag, maar eigenlijk durf je niet. Je hebt het gevoel dat je met jezelf in gevecht bent, vechtend om jezelf groter te maken, je vleugels te durven uitslaan en jezelf zichtbaar te maken. Omdat je diep vanbinnen heel goed weet dat je heel veel te bieden hebt en andere mensen echt kunt helpen.

Geloof mij, ik heb dat allemaal net zo gevoeld. Al jaren wilde ik het anders in mijn werk, maar ik heb altijd het idee gehad dat het anders moest, dat het commerciëler moest – een gelikte website, heel veel netwerken – maar dat werkte niet. Ik voelde me er ongelukkig bij en het kostte me zo belachelijk veel energie dat het me niets opleverde. Ik was niet mezelf en daardoor trok ik mensen aan die niet bij mij pasten, mensen met wie ik geen klik had, mensen met wie ik eigenlijk stiekem helemaal niet wilde samenwerken.

En toen… Toen viel het kwartje. Ik was niet mezelf. Ik speelde een rol en was niet oprecht en authentiek. Ik werkte vanuit mijn hoofd. En dat wilde ik helemaal niet. Het moest anders en dat ben ik gaan doen, nu ben ik in mijn werk volledig mezelf en maak ik keuzes vanuit mijn hart en vanuit mijn gevoel. En dat werkt: het stroomt, ik krijg er energie van en geniet weer van mijn werk.

En ik weet zeker dat ik jou daar ook mee kan helpen, juist omdat ik zelf nog in het proces zit kan ik jou bij de hand nemen en je stap voor stap begeleiden om ook je hoofd wat meer los te laten en vanuit je hart en je gevoel te gaan werken.

Het resultaat

 • Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ga stap voor stap met je mee en help je om meer vanuit je hart en je gevoel te gaan werken. Ik ben er voor je als je me nodig hebt.
 • Je introverte aard is niet meer een belemmering in je onderneming, maar je kracht. Je weet hoe je er juist gebruik van kunt maken in je werk.
 • Je weet wie je als ondernemer bent, wat je passie en je visie zijn en hoe je je klanten precies kunt helpen.
 • Je durft jezelf in het licht te zetten via jouw favoriete social media kanaal (of kanalen) en je klanten komen als vanzelf op je pad.
 • Je durft naar je hart en je gevoel te luisteren en neemt je beslissing niet meer alleen met je hoofd.
 • Je laat jezelf zien zoals je bent, waardoor je je meteen verbindt met je publiek en mensen jou meteen zien zoals je bent.

Coaching op maat

Omdat coaching iets heel persoonlijks is en elk mens anders is, bied ik geen vastomlijnde coachingstrajecten aan.

Ik bied verschillende coachingsopties aan en ga graag met je in gesprek om samen te bepalen waarmee ik je kan helpen en hiervoor een traject op maat samen te stellen. Dit gesprek is voor beide kanten geheel vrijblijvend.

Voor mij is het erg belangrijk dat het goed voelt en dat er een klik is tussen ons, mocht ik het gevoel hebben dat je beter af bent bij iemand anders, dan zal ik je dat zeker laten weten.

Over mij

Ik ben Tineke Blokzijl-Haar en ik ben een introverte, gevoelige vrouwelijke ondernemer en daar ben ik trots op. Ik geloof namelijk dat er voor introverte vrouwelijke ondernemers een hele grote toekomst is weggelegd. Het is daarom mijn missie om zoveel mogelijk introverte vrouwen in Nederland en daarbuiten te helpen los te laten “wat hoort” en te vertrouwen op hun eigenheid en te werken vanuit hun hart en hun intuïtie.

YOU WERE BORN AN ORIGINAL, DON'T DIE A COPY