Werken met mij

Coach voor introverte ondernemers

Wanneer je met mij aan de slag gaat, duiken we samen de diepte in. We gaan kijken waar je nu staat en waar je graag naartoe zou willen. We gaan samen voelen, praten, kijken, denken, luisteren, schrijven en wat er verder maar nodig is om te bouwen aan jouw ondernemerschap.

Mijn aanbod

Introverts Love Tea - Netwerken - introvert - informeel - inspireren - verbinding

Vind jij netwerken ook zo lastig/eng/spannend/stom?*
(doorhalen wat niet van toepassing is).
Ik ook!

En daarom heb ik er mijn eigen draai aan gegeven met Introverts Love Tea – informeel netwerken in een kleine groep. Elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, met elkaar meedenken onder het genot van thee en lekkers.
Schuif je ook een keer aan?

Routeplanner Mini Retreat

Een hele dag lang in alle rust en met volle focus op jou en je bedrijf aan de slag. Stilstaan en voelen wat nog werkt en wat schuurt, wat je wel en niet wilt, wat je nodig hebt.
Om op basis daarvan jouw nieuwe route uit te stippelen voor de komende tijd met een duidelijk actieplan vol behapbare stappen.
Zodat jij gaat doen wat je écht te gek vindt, op een manier en in een tempo die precies bij jou passen.

Focus op jouw bedrijf

Drie dagen lang weg uit de drukte van het dagelijks leven. Even niet meer al die ballen hoeven hooghouden, maar alleen aandacht voor jou en jouw bedrijf. Hoe wil jij het nou eigenlijk? Om na drie dagen helemaal opgeladen en met een duidelijk actieplan weer naar huis te gaan en te schitteren als jezelf!

coaching - 1 op 1 - introvert - gevoelig - plezier - ondernemer - ondernemen - werken

Ben jij er klaar voor om de gebaande paden te verlaten en jouw eigen route te gaan ontdekken in het ondernemerschap? Een route die helemaal op jouw lijf geschreven is, waarin jij kunt ondernemen op jouw eigen voorwaarden en die jij in jouw eigen tempo kunt lopen. Maar weet je niet waar je moet beginnen of kun je wel iemand naast je gebruiken die je bij de les houdt, aanmoedigt, inspireert, bevraagt en die je af en toe een liefdevolle schop onder je kont geeft?
Dan sta ik met alle liefde drie maanden volledig tot jouw beschikking!

Ben je net als ik en wil je graag eerst even aftasten of er een klik is tussen ons, wil je meer informatie over mijn coaching of wil je gewoon graag een keer kennismaken? Stuur dan een mailtje naar koffie@tinekeblokzijl.nl, dan plannen we een digitale koffiedate van 30 minuten via Skype.