Routeplanner Retreat: focus op jouw bedrijf

Focus op jouw bedrijf

Vanuit rust en focus werken aan jouw bedrijf

Woensdag 21 en donderdag 22 november 2018

Hoe klinkt dit?

Twee dagen weg uit je dagelijkse omgeving, twee dagen alleen maar even JIJ zijn en bezig zijn met wat jij nodig hebt, wat jij belangrijk vindt en wat je wilt voor jezelf en voor je bedrijf. In een fijne, rustige en vrije omgeving, dicht bij de natuur, voorzien van alle gemakken en heerlijk voedzaam en gezond eten.

Ruimte om te brainstormen, om te sparren, te schrijven, te reflecteren, te voelen, naar binnen te duiken, naar buiten te gaan, te delen, te ontwikkelen, enzovoorts.

Om dan na twee dagen ontspannen, geïnspireerd en vol goede zin weer huiswaarts te keren, met een duidelijke route voor ogen en een helder plan om die route te gaan ontwikkelen en te volgen.

Als je hart nu een sprongetje maakt, dan is deze Routeplanner Retreat zeker iets voor jou!

Waarschijnlijk herken je dit dan ook?

 • Je bent al een poosje ondernemer en dat gaat best oké, maar ergens voelt er toch iets niet helemaal goed. Te vaak voelt het zwaar.
 • Je hoofd loopt om door alle ballen die je elke dag weer hoog probeert te houden door alle rollen die je vertegenwoordigt – ondernemer, moeder, partner, vrouw, vriendin, dochter, enzovoorts.
 • Tijd om aan je bedrijf te werken, schiet er steeds maar weer bij in, omdat je je agenda steeds maar vol plant, want tja, er moet ook geld binnenkomen.
 • Je wilt het wel anders doen – op jouw eigen manier – maar durft niet zo goed om de inspirerende voorbeelden van andere, succesvolle, ondernemers los te laten. Al weet je diep vanbinnen wel dat ze niet altijd voor jou ook werken.
 • Je verlangt er zo naar om gewoon eens even helemaal niets te hoeven, zodat je je echt kunt concentreren op hoe jij wilt leven en werken, maar dat weekendje weg plan je maar nooit.

Zeg eens eerlijk, is het dan nu geen tijd
om jezelf een break te gunnen?

Een break om los te komen van alles wat aan je trekt en wat jouw energie vreet, zodat jij achterom kunt kijken naar wat je allemaal hebt gedaan en hebt bereikt, kunt kijken wat je misschien anders zou willen doen en echt weer terug kunt gaan naar jezelf – naar wat jij belangrijk vindt, naar jouw dromen en verlangens en jouw bedrijf en jouw route op basis daarvan kunt gaan vormgeven. Helemaal zoals jij dat wilt.

Zodat het werken in en aan je bedrijf weer licht voelt, omdat jij doet wat jij écht leuk vindt en waar jij écht goed in bent. En waardoor jouw werk jou weer energie oplevert en moeiteloos gaat.

En je hoeft het niet alleen te doen...

Twee dagen lang gaan we met zijn vijven in een creatieve bubbel aan de slag in een heerlijk licht huis aan de rand van een bos in het prachtige Drenthe. Er zijn verschillende plekken in en om het huis waar je kunt werken en er is alle ruimte om ook lekker even naar buiten te gaan.

Als coach sta ik deze twee dagen helemaal voor je klaar om te luisteren, te spiegelen, je aan het denken te zetten, je uit te dagen, je te inspireren, je te prikkelen en je te ondersteunen.

Er zijn momenten dat we met zijn vijven aan het werk zijn, maar er is ook veel ruimte om alleen of samen met mij aan de slag te gaan.

Als het koud is, genieten we lekker binnen van de vloerverwarming en het uitzicht en als het warmer is, kan de schuifpui lekker open en halen we buiten naar binnen.

Twee dagen lang in een heel relaxed tempo leven – pak je dikke vest, je sloffen en je joggingbroek maar in!

En wat levert het me dan op?

Na die twee dagen:

 • Heb je het gevoel of je weken bent weg geweest.
 • Ben je weer helemaal bijgetankt en opgeladen.
 • Weet je weer wat er voor jou toe doet en gebruik je dat als basis voor je bedrijf.
 • Weet je waar je de komende tijd naartoe wilt werken en heb je een stappenplan om daar te komen.
 • Heb je een rugzak vol tools waarmee je ook in de toekomst dicht bij jezelf en op jouw eigen route kunt blijven.
 • Ben jij er helemaal klaar voor om vanuit flow en liefde moeiteloos jouw bedrijf te runnen – op jouw eigen unieke manier en in jouw tempo.

Alles op een rij

woensdag 21 en donderdag 22 november 2018

Twee dagen helemaal voor jouzelf en jouw bedrijf
Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur (exclusief overnachting)
In het prachtige Drenthe

Inclusief:

 • Alle materialen (je eigen laptop en laadsnoeren meenemen is wel handig)
 • Heerlijke, gezonde maaltijden en hapjes en drankjes.
 • Een relaxed en toch uitdagend programma met inspirerende oefeningen om tot de kern van je bedrijf te komen
 • Mijn volledige aandacht en alle tools en tips die ik tot mijn beschikking heb
 • Een groepslunch 1 maand na de retreat
 • 1 of 2 leuke verrassingen gedurende het weekend

Jouw investering

€ 597 (exclusief btw)
Of twee termijnen van € 325 (excl. btw)