Routeplanner mini-retreat

focus - bedrijf - coach - introvert

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn als je eens even uit de drukte zou kunnen stappen?

Al was het maar voor 1 dag? 1 dag om tot rust te komen,
door mij in de watten te worden gelegd en je eens even helemaal op jezelf en je bedrijf te focussen?

Samen met mij terug te gaan naar de basis, op een hele fijne, landelijke Buitenleven locatie, waar we zowel binnen als buiten kunnen werken en heerlijk kunnen wandelen?

Om aan het eind van de dag naar huis te gaan met een opgeruimd hoofd, een duidelijke richting voor je bedrijf en een uitgebreid actieplan om op JOUW manier en in JOUW tempo jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Een Routeplanner mini-retreat is iets voor jou...

  • Als je voelt dat hoe je nu aan het werk bent niet meer voor jou werkt, maar er zelf niet uitkomt hoe je het anders zou kunnen doen. Of…
  • Als soms het gevoel je bekruipt dat je geen echte ondernemer bent, omdat je soms zo worstelt met alle dingen die bij het ondernemerschap horen. Anderen lukt het toch ook, waarom mij dan niet?! Of…
  • Als je het gevoel hebt dat je wordt geleefd door je bedrijf en de vrijheid en het doen wat jij echt leuk vindt waar je zo naar verlangde voordat je begon aan je ondernemersavontuur de laatste tijd ver te zoeken zijn. Of…
  • Als je in de drukte van het zorgen voor anderen binnen je gezin, je werk en andere activiteiten regelmatig denkt, En ik dan?!, en het je toch niet lukt om de rust te vinden of te nemen, of…
  • Als je allerlei plannen en ideeën hebt, maar je in de dagelijkse praktijk jezelf niet de tijd gunt om er echt mee aan de slag te gaan, of…
  • Als je geen zin hebt in een langdurig traject, maar juist in korte tijd gefocust wilt doorpakken, EN…
  • Als je zin hebt om een dag in de watten te worden gelegd én flinke stappen te zetten voor je bedrijf.
VIP-dag, focus, rust, route, ondernemer, bedrijf

Hoe werkt het?

We beginnen met een kennismakingsgesprek van een half uur via Zoom, omdat ik het belangrijk vind dat het tussen ons klikt – van beide kanten. Om een dag intensief te kunnen samenwerken en echt lekker aan de slag te kunnen, is dat essentieel. Na het gesprek kun je dan beslissen of je de mini-retreat daadwerkelijk wilt boeken. Als ik zelf denk dat je bij een andere coach beter af bent, zeg ik je dat ook eerlijk.

Ongeveer een week voorafgaand aan de mini-retreat stuur ik je vragenlijst toe, en op basis van jouw antwoorden daarop bereid ik de dag voor. Maar let wel op, ik werk heel intuïtief, dus we werken tijdens de mini-retreat zelf met wat er op dat moment ook naar voren komt.

Tijdens de Routeplanner Mini-retreat is rust en sfeer voor mij heel belangrijk, het uitgangspunt om lekker aan jouw eigen krachtige route te gaan werken.

Daarom gaan we op een inspirerende locatie aan de slag, voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Een plek waar we zowel binnen als buiten aan de slag kunnen, en waar we inspanning en ontspanning kunnen afwisselen.

We nemen de tijd om echt in jouw bedrijf te duiken.
Ik help je los te komen van bestaande patronen en systemen – van jezelf en van ondernemen “zoals het hoort” – zodat je echt jouw eigen plan kunt gaan trekken. En van daaruit ga jij jouw plannen voor de komende tijd vormgeven en uitzetten in een concreet actieplan.

En natuurlijk laat ik je naderhand niet zomaar bungelen. Na afloop van de mini-retreat sta ik nog een maand voor je klaar. Een maand waarin je me via mail, Messenger en Whatsapp mag inzetten als vraagbaak, cheerleader, stok achter de deur, enzovoort.

Ook plannen we voor een maand na de mini-retreat nog een Zoom-gesprek van 60 minuten in om te kijken waar je dan staat en wat je eventueel nog nodig hebt.

Wat zeggen anderen?

Afgelopen vrijdag heb ik een fijne coachingsessie met Tineke gehad. Al in korte tijd wist ze tot de kern door te dringen met haar opmerkzaamheid en de vragen die ze stelt. Ze doet dit op een hele fijne, zachte manier. Het was confronterend, maar daardoor kon ik de inzichten die ik heb mogen ontvangen echt gebruiken. Ik heb innerlijke kracht mogen ervaren, vertrouwen en dat ik niet hoef te forceren. Ik heb de nieuwe inzichten meteen gebruikt bij het nemen van stappen in mijn onderneming en ben dan ook erg dankbaar voor deze sessie.
Andrea Rijkeboer – Van Gemert

Ik kwam bij Tineke voor een Zoom Brainstorm met een vraag over het aanbod van mijn bedrijf. Doordat Tineke de juiste vragen stelde kwamen we er al snel achter dat er iets onder deze vraag zat waar ik eerst mee aan de slag mocht. Tineke heeft met mij mee gedacht op welke wijze (passend bij mij) ik hier stappen in kan zetten.
Deze sessie heb ik al super waardevol ervaren en nog steeds vallen er puzzelstukjes op hun plaats.
Ineke Kremers

Afgelopen week had ik het geluk de 2-daagse Routeplanner Retreat van Tineke Blokzijl te mogen bijwonen.

In een veilige, ongedwongen sfeer gingen we aan de slag met waar we nu stonden als ondernemer en waar we naartoe wilden.

Wat ik zo fijn vind aan Tineke, is dat zij haarfijn aanvoelt wat haar gasten nodig hebben en zich desnoods kan aanpassen. Geen vol programma met allerlei oefeningen, maar gewoon in alle rust kijken, voelen, praten en schrijven over waar je hart ligt.

Na de eerste dag is het bij mij al flink gaan borrelen en op de tweede dag vielen de puzzelstukjes ineens op hun plek.

Ik voel dat ik nu de essentie gevonden heb van wie ik ben als ondernemer en wat ik te bieden heb. Ik kan dan ook niet wachten om er de komende tijd mee aan de slag te gaan.
Renske Holwerda

Als startend ondernemer met nog heel veel onzekerheden was het een verademing om in alle rust een aandachtig luisterend persoon tegenover me te hebben. Iemand die samen met mij rustig aan de kant van de weg gaat zitten en de tijd neemt om al die beren op de weg eens goed te bekijken. Door precies de goede vragen te stellen kon ik te ondernemen actie’s bedenken en weer in beweging komen. Dank je wel Tineke voor het weer wakker maken van mijn Eigen Wijsheid!
Esther Berends

Jouw investering

Deze mini-retreat, inclusief twee Zoom-gesprekken voor- en achteraf, hapjes & drankjes, een lekkere lunch, een maand lang online coaching en ondersteuning en alle materialen kost € 697 (excl. btw).

Klik op de onderstaande knop om meteen een kennismakingsgesprek in te plannen in mijn agenda.

1 Comment so far

  1. Pingback: Routeplanner ervaringen: Linda Aarts - Tineke Blokzijl

Comments are closed.